12 Серпня 2023
Новини

У небі над Києвом знищили високошвидкісну ракету: деталі

У небі над Києвом знищили високошвидкісну ракету: деталі

Російські військові зранку 11 серпня атакували Україну аеробалістичними ракетами "Кинджал". Їх ворог запустив відразу з чотирьох ракетоносіїв МіГ-31К.

В ефірі телемарафону глава КМВА Сергій Попко поділився деталями. Він розповів, як збивали "Кинджал" у небі над столицею.

Одна ракета летіла на Київ

Сергій Попко зазначив, що повітряна тривога пролунала близько 10 ранку. За його словами, вона була пов'язана зі зльотом з аеродрому Саваслєйка чотирьох ракетоносіїв "Кинджал" МіГ-31К.

Були зафіксовані пуски аеробалістичних ракет. Одна із ракет, яка йшла на Київ, була знищена силами та засобами Протиповітряної оборони. Інші ракети йшли поза зоною відповідальності сил і засобів Протиповітряної оборони Києва та пройшли в глибину території України,

– зауважив він.

За його словами, "Кинджал", який летів на Київ, "знищили на великій висоті". Відомо, що уламки упали в Оболонському районі, поблизу дитячої лікарні та житлового комплексу. У Києві минулося без постраждалих.

На жаль, цього не можна сказати про Івано-Франківщину. Окупанти били також по ній "Кинджалами" та забрали життя маленького українця.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, київ, обстріли
В тему

Останні матеріали