9 Серпня 2023
Новини

На Рівненщині 11-річний хлопчик загинув у пожежі

На Рівненщині 11-річний хлопчик загинув у пожежі

У приватному господарстві села Жадківка Корецької ТГ Рівненського району внаслідок дитячих пустощів з вогнем загинув 11-річний хлопчик.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Рівненщини.

7 серпня о 20:24 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу.

На місце направили два чергових відділення вогнеборців 15-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС міста Корець.
Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що горить господарська будівля.

На гасіння пожежі оперативно подали вогнегасячі речовини. Під час гасіння, приблизно за два метри від вхідних дверей господарчої будівлі, бійці ДСНС виявили мертве тіло дитини.

О 20:45 пожежу локалізували на площі 50 м.кв, а о 21:49 повністю ліквідували. Вогонь знищив покрівлю та перекриття, речі господарського вжитку в цегляній господарській будівлі розміром 5х10 м.

До гасіння пожежі залучили 2 одиниці пожежної техніки та 9 чоловік особового складу рятувальників.

Для з'ясування обставин трагічної події на місці пожежі працювала оперативна група фахівців ГУ ДСНС області та слідчо-оперативна група поліції.

Рятувальникам спільно з поліцейськими попередньо вдалося встановити, що 2 дітей (хлопчиків) гралися з вогнем в приміщенні господарської будівлі. Де було дві каністри із легкозаймистими речовинами, одна пластикова з бензином та одна металева з дизпаливом.

Також поряд стояла паяльна лампа з бензином. Внаслідок дитячих пустощів з вогнем на одному із хлопчиків загорівся одяг, а інший вибіг в літню кухню кликати дорослих на допомогу. Коли дорослі прибігли, то в будівлі все було охоплено вогнем і вони не змогли туди потрапити.

Дитина, що загинула проживала по сусідству через два домогосподарства. Інший хлопчик, що врятувався перебуває у шоковому стані і він знаходиться під наглядом лікарів.

Рятувальники закликають батьків навчати своїх дітей правил пожежної безпеки у побуті та на власному прикладі демонструвати їх дотримання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: рівне, пожежа
В тему

Останні матеріали