0 0000
Новини

Батько дитини загиблої пишногрудої росіянки в Домінікані: «Не знав, чим вона там займалася»

Батько дитини загиблої пишногрудої росіянки в Домінікані: «Не знав, чим вона там займалася»

Батько дитини росіянки Наталії, яка померла в аварії в Домінікані, Олександр Палагушкін розповів, що в цей момент їде до батьків жінки в Златоуст, щоб забрати сина.

За його словами, дитина жила з родичами своєї матері, так як між ним і Наталією була домовленість. "За домовленістю (так вирішили), тому що школа у нього там, тому що так зручніше. Бачити-то я його бачив", - пояснив чоловік.

Він розповів, що зв'язок із Наталею і сином він підтримував. З матір'ю своєї дитини вони періодично спілкувалися. Про те, що жінка нібито працює в ескорті, він ніколи не чув.

"Я поняття не маю. Я взагалі не знав, чим вона займалася. Ось у нас є спільна дитина. Вона хіба мені скаже, якщо це так? Ми (наша сім'я) якби таке дізналися, то давно б забрали дитину, і все. У нас ніяких відомостей про це немає", – сказав чоловік. При цьому він додав, що сама Наталя, за його даними, займалася візами, два роки вона прожила в Каннах. Росіянка зустрічала туристів з Росії та країн СНД. Також чоловік зазначив, що періодично зустрічався з матір'ю свого сина за кордоном і нічого підозрілого в її житті не спостерігав.

"Я в Європу часто їжджу, бачив її там. Ми обідали іноді. Все було у неї добре, грошей вона не потребувала. Сина відправляла інколи, я його в Москві зустрічав. Я платив тільки за квиток для сина, а за сестру і племінника квитки оплачувала вона", - розповів чоловік.

За його словами, родичі Наталії не говорили дитині про те, що його мати померла. Сестра росіянки вирішила, що це повинен зробити батько. Олександр не знає, чи залишилися у матері його сина якісь гроші в Каннах. За його словами, йому не цікаві ці питання. 

"У неї, може, щось і залишилося, не знаю. У мене у самого все є, я досить забезпечена людина", – сказав чоловік. Він зазначив, що готовий надати матеріальну підтримку родичам Наталії. Він вже зв'язувався з російським консулом. Проблема в тому, що консульство знаходиться у Венесуелі, де зараз проходить конфлікт.

Нагадаємо, що Наталія загинула, коли знімалася у ролику в салоні автомобіля. На ній були одні труси. Жінка висунула голову з вікна машини і випадково вдарилась об дорожній знак.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему