7 Серпня 2023
Новини

На Ковельщині молодики жорстоко побили людей на озері: їх затримали

На Ковельщині молодики жорстоко побили людей на озері: їх затримали

У с. Буцинь Ковельського району поблизу озера Пісочне 22 липня близько 21 години троє молодиків 18-19 років влаштували справжню бійню.

Як розповіли ВСН в секторі комунікації поліції Волині, дебоширів одразу затримали.

«Юнаки вчинили хуліганські дії в громадському місці. Співробітники поліції усіх одразу затримали, освідували – всі були в стані сп’яніння. На них оформили адміністративні матеріали за ст. 185 КУпАП», – повідомили у поліції Волині.

У результаті конфлікту п’ятеро громадян написали заяви до поліції: відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 ККУ. Це хуліганство, вчинене групою осіб, такі дії караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Наразі допитані свідки, очевидці, зібрано весь масив відео, проведено слідчі експерименти. Невдовзі молодикам планують оголосити підозри.

Нагадаємо, спершу декілька дебоширів побили хлопця. Після цього, коли втікали після інциденту, завдали травм двом чоловікам та вдарили в живіт 50-річну жінку. Один із молодиків вдарив охоронця кулаком в скроню, від чого той втратив свідомість. Все це вони супроводжували нецензурною лайкою, погрозами та нацистським вітанням.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: ковель, Волинь
В тему