31 Липня 2023
Новини

Удар по Кривому Рогу: зросла загиблих і поранених

Удар по Кривому Рогу: зросла загиблих і поранених

Через ракетний удар росіян по Кривому Рогу Дніпропетровщини 31 липня загинуло 5 людей, серед яких дитина, також 73 людини поранено.

Про це інформують президент Володимир Зеленський та голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

"Станом на цей час відомо про п?ятьох загиблих, серед них дитина та її мама. Мої співчуття рідним. Десятки людей поранені й травмовані, усім надається необхідна допомога", - сказав Зеленський.

За словами президента, попередньо, було влучання двома балістичними ракетами.

Наразі триває рятувальна операція - повністю зруйновано поверхи житлового будинку з четвертого по дев?ятий. У зруйнованому під?їзді будинку падали частини конструкції. Також Зеленський повідомив, що мішенню терористів була й будівля університету і адмінбудівля.

До рятувальної операції залучено понад 350 осіб. "Я дякую кожному й кожній, хто рятує життя та допомагає людям!" – зазначив Зеленський.

Згодом голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що кількість поранених зросла до 73 людей, у тому числі 8 дітей. У лікарнях у стаціонарі знаходиться 22 поранених, у тому числі двоє дітей. Двоє людей у тяжкому стані.

За його словами, 1 серпня у Кривому Розі оголошено День жалоби.

Нагадаємо, вранці 31 липня росіяни атакували Кривий Ріг двома балістичними ракетами: одна влучила у житлову багатоповерхівку, інша − у навчальний заклад, четверо мешканців загинули, серед них дитина. Під завалами шукають людей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, дніпро
В тему

Останні матеріали