31 Липня 2023
Новини

Атака на Кривий Ріг: влучили в багатоповерхівку

Атака на Кривий Ріг: влучили в багатоповерхівку
Внаслідок ракетного удару по Кривому Розі 31 липня окупанти влучили у багатоповерхівку. 

Наразі про постраждалих не повідомлялося. Про це повідомили пресслужба Міністерства внутрішніх справ і народний депутат Олексій Гончаренко.

В МВС це вказали, куди саме було влучання. За даними відомства, наразі на місці влучання перебувають усі необхідні служби. Громадян закликають перебувати в укриттях до відбою повітряної тривоги. Додаткова інформація уточнюється.

А ось Гончаренко уточнив, що російські окупанти потрапили ракетою в житловий будинок. Станом на 09:42 інформації про жертви у нього не було.

росіяни поцілили по Кривому Рогу двома ракетами, написав голова ОВА Ігор Клименко. Одна ракета влучила в чотириповерхову будівлю навчального закладу. Під завалами, ймовірно, є люди. Працюють рятувальники та поліція.

Друга ракета зруйнувала секцію з 4 по 9 поверхи житлового будинку. На місці виникла пожежа. Станом на 10:15 одна людина загинула, за медичною допомогою звернулися 10 мешканців.

Нині рятувальники гасять вогонь і розбирають завали, там ще можуть бути люди, зазначив Клименко.

Нагадаємо, цієї ночі росіяни атакували Нікопольський район: обстріляли його сім разів. росіяни поцілили по Марганецькій громаді та самому Нікополю. Атаковані території обстежують фахівці: з’ясовують наслідки атак. Минулося без постраждалих, написав голова ОВА Сергій Лисак.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, дніпро
В тему

Останні матеріали