24 Липня 2023
Новини

На Луганщині окупанти посилили пропускний режим

На Луганщині окупанти посилили пропускний режим

У Рубіжному, Кремінній, Сєвєродонецьку Луганської області окупанти посилили пропускний режим.

Переміщення скоротили до мінімуму, - повідомляє Луганська ОВА.

«Скоротити переміщення населення до мінімуму – таке завдання поставили перед собою загарбницька влада прифронтових міст, шукаючи тих, хто допомагає Збройним силам України. Пропускний режим посилено не лише у Рубіжному, а й у сусідніх Кремінній та Сєвєродонецьку», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, зараз до населених пунктів окупованої Луганщини можна потрапити виключно з місцевою реєстрацією або з перепусткою, особисто отриманою в окупаційній адміністрації. На блокпостах більш ретельно перевіряють документи, відшукуючи можливе підроблення.

За даними ОВА, у Троїцькому росіяни постійно проводять обшуки, тримаючи мешканців у напрузі. У громаді значно зменшилася кількість порожнього житла, яке колаборанти та військові росії вважають придатним для проживання.

Як додав голова ОВА Артем Лисогор, на Кремінщині та на Сватівщині Сили оборони відбивають спроби ворога покращити своє становище, важкі бої ведуться на кількох ділянках фронту. Росіяни постійно обстрілюють населені пункти – Невське, Білогорівку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луганськ, війна з Росією
В тему

Останні матеріали