9 Липня 2023
Новини

У Києві на АЗС – потужна пожежа: є постраждалі

У Києві на АЗС – потужна пожежа: є постраждалі

У Києві 9 липня сталася масштабна пожежа на Броварському шосе. За попередніми даними, там загорілася АЗС, крім цього, є також і постраждалі серед містян.

Про це повідомляють місцеві телеграм-канали. Згодом через пожежу перекрили Броварське шосе, передає 24 Канал.

Кияни вдень 8 липня помітили потужний вогонь на Броварському шосе. Там утворився величезний стовп чорного диму, який закрив огляд на дорогу водіям.

Цю пожежу кияни бачили у кількох районах столиці. За повідомленнями очевидців, згодом для водіїв перекрили Броварське шосе, щоб ліквідувати цю пожежу.

Згодом у мережі розповіли, що попередньо палає АЗС "KLO" між станціями метро "Дарниця" та "Чернігівська". За повідомленнями очевидців, перед пожежею люди чули звук вибуху.

Також за повідомленнями очевидців, за кілька секунд до пожежі в АЗС в'їхало авто. Саме через нього, за словами містян, і спалахнув вогонь.

У ДСНС розповіли, що наразі пожежники намагаються ліквідувати вогонь на місці спалаху. До гасіння служба залучила 30 рятувальників та 5 одиниць техніки.

Згодом мер Києва Віталій Кличко повідомив, що медики госпіталізували двох постраждалих від пожежі на АЗС в Деснянському районі. Третього постраждалого оглядають і теж госпіталізують.

Вибух стався на одній із київських автозаправок у Дніпровському районі. Працівники АЗС розповів, що вибух стався через те, що машина на високій швидкості влетіла на заправку і врізалась в батарею з пальним.

Усі постраждалі – це пасажири авто

"Медики госпіталізували двох постраждалих від пожежі на АЗС. Третього постраждалого оглядають і теж госпіталізують", — повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Як розповіли працівники АЗС, усі постраждалі – це пасажири авто, яке в'їхало у батарею з пальним.

"Вони влетіли на великій швидкості у заправку. Вони були всі просто обгорівшими. Там згоріли всі машини, які стояли. Слаба Богу, що повибігали люди з кафе й змоги врятуватися. Видно там не справилися з керування і в'їхали в заправку. Певно у стані шоку швидко вибігли з машини", – розповів Віктор, авто якого було на АЗС.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, пожежа
В тему