7 Липня 2023
Новини

У Сумах невідомий вистрелив у припарковане авто, де були люди

У Сумах невідомий вистрелив у припарковане авто, де були люди

У Сумах на вулиці Петропавлівська невідомий вистрелив в автівку, що була припаркована біля одного з будинків.

Загалом у машині було троє людей. Внаслідок цього було пошкоджено скло у транспортному засобі. Про це інформує поліція Сумської області.

У п'ятницю, 7 липня, у поліції Сумщини констатували, що розшукують людину, яка відкрила вогонь по автомобілю з мирними людьми близько 08:00. Ймовірно, цей невідомий стріляв з вікна п'ятиповерхівки, що розташована на протилежному боці вулиці.

Як зазначили у правоохоронних органах, в машині на момент цієї події був водій та двоє пасажирів.

"Люди в машині відчули сильний удар згори, а з протилежного боку, з задніх дверцят посипалося скло. Налякані громадяни швидко покинули салон автівки та викликали поліцію", – йдеться в повідомленні.

Приїхавши на місце, силовики оглянули автомобіль та виявили в його даху, над місцем водія вхідний отвір від кулі. Це, власне, й допомогло припустити, що, скоріш за все, невідомий стріляв з будинку поруч.

"Задля безпеки людей працівники поліції на кілька годин перекрили рух у межах кварталу та розпочали заходи з метою виявлення і затримання зловмисника. Наразі заходи з пошуку стрільця тривають", – написали правоохоронці, закликавши людей з розумінням до цього поставитись.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суми, кримінал, поліція
В тему