6 Липня 2023
Новини

Нічна атака на Львів: 4 загиблих і 9 травмованих

Нічна атака на Львів: 4 загиблих і 9 травмованих
Внаслідок ракетного удару в багатоквартирний будинок у Львові в ніч проти 6 липня відомо про 4 загиблих та 9 травмованих людей. 

Рятувальники продовжують розбирати завали. Про це повідомили МВС України та влада Львівщини.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що ця нічна атака стала найбільшою атакою на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення. 

російським обстрілом пошкоджено багатоквартирний будинок, зруйновані 3 та 4 поверхи у двох під’їздах, понад 50 помешкань.

Також унаслідок обстрілів позносило дах деяких будинків, пошкоджено офісний комплекс, школу, гуртожиток Львівської політехніки.

Станом на 7:00 надзвичайники врятували 7 людей та 64 — евакуювали. Наразі завали продовжують розбирати, є інформація, що під ними ще залишаються люди.

На місці працюють психологи, розгорнуто мобільні поліцейські пункти, де приймають заяви від потерпілих та надають необхідну допомогу. За словами Садового, очікується, що сотні людей потребуватимуть підтримки з відновленням помешкань.

Президент Володимир Зеленський відреагував на обстріл: «Мої співчуття рідним! Відповідь ворогу обов’язково буде. Сильна».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, війна з Росією
В тему