5 Липня 2023
Новини

Ексгенпрокурор Луценко йде з армії через інвалідність

Ексгенпрокурор Луценко йде з армії через інвалідність

Через встановлену інвалідність колишнього голову МВС та ексгенпрокурора Юрія Луценка зняли з військового обліку та він не буде служити в армії.

Про це Луценко повідомив у Facebook.

"Київ, Миколаївщина, Бахмут. Честь було служити в такій Армії, з такими людьми, в такий час. Але фізіологія невблаганна -  військова лікарська комісія встановили інвалідність, що призвело до наказу про зняття з військового обліку", - написав Луценко.

Він не повідомив про характер інвалідності. За його словами, тепер він збирається "наближати перемогу в якості волонтера". 

Нагадаємо, 20 лютого 2023 року головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний призначив капітана Юрія Луценка командиром взводу ударних безпілотних авіакомплексів. Сам Луценко назвав своє призначення командиром взводу роти ударних безпілотних авіакомплексів рядовою подією, яка відбулася на тлі вуличних боїв у передмісті міста Бахмут Донецької області.

Ще у 2020 році Луценко розповідав, що лікує рак у Німеччині. На той час він пережив операцію, і попереду на нього чекав курс хіміотерапії. Юрій Луценко 1964 року народження, він двічі обіймав посаду міністра внутрішніх справ України (2005-2006, 2007-2010), а також обіймав посаду генерального прокурора (2016-2019).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: юрій луценко, війна з Росією
В тему

Останні матеріали