4 Липня 2023
Новини

На Бердянському напрямку захисники просунулися до 2 км

На Бердянському напрямку захисники просунулися до 2 км

На Бердянському напрямку українські захисники просунулися вглибину оборони ворога до 2 км.

Про це повідомив спікер об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського спрямування Валерій Шершень, - пише УП.

"На таврійському напрямку Сили оборони системно вибивають ворога з позицій і продовжують просуватися вперед. Так, на Бердянському напрямку зафіксовано найбільше просування вглибину ворога до 2 км.

Закріплюємось на зайнятих рубежах, проводимо аеророзвідку місцевості, завдаємо ворогу ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюється контрбатарейна боротьба, проводиться розмінування.

Ворог чинить запеклий спротив, проте ми системно тиснемо на певні ділянки фронту, продавлюємо і нищимо бойовий потенціал окупаційних військ", - сказав спікер.

За його словами, за минулу добу втрати ворога вбитими склали – 72, пораненими – 166 військових рф, знищено 36 одиниць озброєння і техніки ворога. Зокрема 2 танки, 9 бойових броньованих машин, 1 пункт управління ворога, 2 склади боєприпасів ворога. Шершень розповів, що на Мар’їнському напрямку ЗСУ відбили 15 атак противника. Також, за його словами, ворог вів безуспішні наступальні дії в районі Рівнопілля Донецької області. На Запорізькому напрямку окупанти намагаються не допустити просування українських військових.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, запоріжжя
В тему