19 Червня 2023
Новини

На Одещині працівник військкомату стріляв під час вручення повістки

На Одещині працівник військкомату стріляв під час вручення повістки

На Одещині в місті Рені 18 червня працівник військкомату під час вручення повістки відкрив стрілянину в громадському місці.

Про це інформує пресслужба поліції Одеської області та анонімні Telegram-канали.

У неділю в соцмережах поширили відео, на якому чоловіків у військовій формі у громадському місці звинувачували у стрілянині. Автор відео стверджував, що на шинку в Рені працівник військкомату відкрив стрілянину у гору, намагаючись затримати чоловіка.

В понеділок поліція повідомила, що кваліфікувала подію як "хуліганство, вчинене  із застосуванням предмета, пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень" (ч. 4. ст. 296 Кримінального кодексу).

"Між двома представниками районного ТЦК й місцевим громадянином під час вручення йому повістки виник конфлікт. У ході словесної перепалки один із представників органу військового управління здійснив  постріл у гору зі стартового пістолета. Очевидці події відразу зателефонували на спецлінію "102". Правоохоронці встановили усіх учасників інциденту, з якими нині проводять слідчі дії, та вилучили зброю, набої, стріляну гільзу й інші речові докази, які надалі скерують на експертне дослідження", - йдеться в повідомленні.

Працівнику військкомату загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одеса, війна з Росією
В тему