15 Червня 2023
Новини

У Севастополі окупанти подвоїли кількість бойових дельфінів для захисту бази

У Севастополі окупанти подвоїли кількість бойових дельфінів для захисту бази

Для захисту бази Чорноморського флоту, розташованої у Севастопольській бухті, російська окупаційна армія подвоїла кількість бойових дельфінів.

Про це повідомляє британське видання Naval News.

Зазначається, що окупанти зважилися на такий крок через побоювання диверсій, які нібито можуть влаштувати водолази українського спецназу. Аналіз показав, що зараз росіяни тримають у бухті 6-7 дельфінів, тоді як раніше їх кількість становила 3-4 особини.

«Патрулювання дельфінів побільшало за частотою і покриває велику територію. Тварини захищатимуть Севастополь від водолазів українського спецназу, які можуть проникнути на базу Чорноморського флоту росії. У морських ссавців є невід'ємна перевага у швидкості та силі навіть перед найнатренованішим бойовим плавцем», – уточнили у виданні.

Нагадаємо, вперше інформація про те, що окупанти використовують дельфінів для оборони бази у Севастополі, з'явилася у квітні минулого року.

Варто зазначити, що останнім часом місцеві жителі часто повідомляють про вибухи у Севастополі. Так, 18 травня в різних районах міста прогриміло щонайменше 14 «хлопків». Окупаційна влада заявила тоді, що вибухи пов'язані з навчаннями Чорноморського флоту рф.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, крим
В тему