15 Червня 2023
Новини

«Жодної руїни в Україні не залишиться», - Зеленський

«Жодної руїни в Україні не залишиться», - Зеленський

Предметна підготовка до Конференції з відновлення України, яка пройде 21-22 червня в Лондоні, триває впродовж поточного тижня. 

Про це повідомив Володимир Зеленський під час щоденного вечірнього відеозвернення, - пише УП.

"Протягом усього тижня дуже предметно готуємося до Конференції з відновлення України, яка вже наступного тижня відбудеться в Лондоні. Це буде вагомий захід, дуже представницький, який об’єднає і політичні, і бізнесові зусилля заради відновлення нашої країни та нормального життя наших людей.

Ключовий український принцип – простий і справедливий, а саме: жодної руїни в Україні не залишиться. Все відбудуємо, все відновимо, і вже точно знаємо, які кроки в якому таймінгу та якими силами потрібно зробити, щоб перемогти російську агресію й нашою відбудовою. Коли руїни зникають, то програє не просто агресор, а сама ідея агресії. І це буде", - сказав президент.

Зеленський наголосив, що під час підготовки до лондонської конференції проводяться тривалі і глибокі наради за участю державних інституцій різного рівня.

"Робимо все, щоб під наше бачення, українське бачення – як і завжди, змістовне – був підготовлений і відповідний рівень міжнародних домовленостей", – додав президент.

Нагадаємо, Володимир Зеленський під час візиту до Великої Британії спільно з британським прем’єром Ріші Сунаком підписав "Лондонську декларацію".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, володимир зеленський, великобританія, Україна
В тему

Останні матеріали