14 Червня 2023
Новини

У Кривому Розі кількість загиблих сягнула 12

У Кривому Розі кількість загиблих сягнула 12
Внаслідок російського ракетного удару по Кривому Розі, який стався 13 червня, кількість загиблих зросла до 12 людей.

Про це повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Цієї ночі від отриманих опіків, несумісних із життям, помер 67-річний чоловік. Кількість поранених станом на вчорашній вечір складала 36 людей. Дехто з них був у важкому стані, дехто — із значними опіками.

Роботи з ліквідації наслідків удару продовжуються. Вілкул зазначив, що постраждалим надається необхідна допомога, працюють усі служби, зокрема 40 бригад комунальників. Сьогодні, 14 червня, у Кривому Розі оголошено День жалоби за загиблими внаслідок цього ракетного удару росіян.

Нагадаємо, вночі російські війська здійснили ракетний удар по Кривому Розі, влучивши в житловий сектор. Унаслідок атаки загорілися з першого по п'ятий поверхи двох під’їздів будинку. Також ракети влучили у склад бутильованої води, де працювали близько 25 цивільних у цілодобовому режимі.

Президент Володимир Зеленський відзначив, що в ракеті, якою росія вдарила по Кривому Рогу, близько 50 компонентів вироблені в інших країнах. Це переважно мікроелектроніка. Українська сторона «чекає висновків та швидких дій, які зупинять російський ракетний терор».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією
В тему