13 Червня 2023
Новини

У Києві екснардепа Чорновола викинули в смітник і облили зеленкою: чому

У Києві екснардепа Чорновола викинули в смітник і облили зеленкою: чому

У Києві екснардепа Тараса Чорновола за те, що він назвав захисницю Аліну Михайлову "подолігархічною ш*арою" облили невідомою рідиною з пляшки, зеленкою і кинули у смітник.

Це сталося 13 червня, - пише "УНІАН".

На відео натовп кричить Чорноволу "Ганьба!" і називає його "зрадником українського народу". 

Йому пояснюють, що він образив жінку, яка зараз воює в Бахмуті. У відповідь Чорновол каже, що нікого не ображав і телефонує правоохоронцям та заявляє, що на нього напали. Зрештою його облили зеленкою, невідомою речовиною із пляшки та кинули до смітника.

29 травня Тарас Чорновол опублікував у своєму телеграм-каналі фрагмент інтерв'ю Михайлової журналістці Яніні Соколовій, де заявив, що "зелено-ватних мразот" запрошують на передачі, а "чесним людям" і слова не дають сказати.

Чорновол молодший був народним депутатом III, IV, V та VI скликаннь. Зокрема "Партії регіонів" і підтримував Віктора Януковича. Зараз він позиціонує себе як політолог.

Аліна Михайлова – очільниця медичної служби батальйону "Вовки Да Вінчі", дівчина героя України Дмитра Коцюбайла з позивним "да Вінчі", командира батальйону "Вовки Да Вінчі", який загинув у березні в боях під Бахмутом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, війна з Росією, депутати
В тему

Останні матеріали