12 Червня 2023
Новини

На Волині в громадських місцях встановлюють тривожні кнопки

На Волині в громадських місцях встановлюють тривожні кнопки

На Волині в рамках соціального проєкту у громадських місцях поліція охорони встановлює тривожні кнопки, щоб за люди мали доступ до виклику поліції.

Про це розповів Суспільному фахівець з комунікації управління поліції охорони в області Ігор Проценко. Наразі в області встановлені 20 цілодобових кнопок виклику поліції охорони.

"Був такий випадок взимку. Чоловік на автостанції вийшов з автобуса, а коли повернувся автобус вже поїхав. До початку комендантської години залишалося 15 хвилин. Він натиснув на кнопку, пояснив ситуацію. Його забрали до пункту обігріву, а наступного ранку продовжив свою подорож", – розповів Ігор Проценко.

З його слів, кнопкою можна користуватися, коли ви в небезпеці, потребуєте допомоги, або вас пограбували і по гарячих слідах можна впіймати злочинців. Додає: за хибний виклик — передбачена адміністративна відповідальність.

Всього з терміновим доступом до виклику поліції охорони в області встановлені 427 тривожні кнопки. Частина із них у парках, автостанціях, на зупинках громадського транспорту та магазинах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, поліція
В тему

Останні матеріали