10 Червня 2023
Новини

Атака Одеси дронами: три людини загинули, є поранені

Атака Одеси дронами: три людини загинули, є поранені
Одесу в ніч проти 10 червня російсько-окупаційні війська атакували дронами-камікадзе Shahed-131/136. 

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

Внаслідок повітряного бою уламки одного з дронів влучили у квартиру. Три людини загинули, щонайменше 26 — отримали поранення. Серед них двоє дітей та вагітна жінка.

Протиповітряна оборона збила всі Shahed-131/136. Однак уламки одного з дронів влучили у квартиру багатоповерхівки, чим спричинили займання.

Вибуховою хвилею також пошкоджено кілька багатоквартирних будинків навколо.

А за даними ОК «Південь», загинуло троє людей, ще 10 — отримали поранення.

Натомість голова Громадської ради при Одеській обласній військовій адміністрації Сергій Братчук зазначив, що поранення та травми різного ступеня отримали 26 людей. Серед них двоє дітей та вагітна жінка.

За його інформацією, вночі над Одесою знищили 8 дронів-камікадзе та 2 ракети росіян. Також він зазначає, що одна ворожа ракета влучила в узбережжя на Одещині. Від уламків та вибухової хвилі постраждали троє людей.

У ніч проти 10 червня в Одесі кілька разів оголошували повітряну тривогу. Опівночі міська рада повідомила, в небі над Одещиною та Миколаївщиною «іде бойова робота».

Жителів попередили, що внаслідок повітряного бою можливе падіння уламків, займання будівель та інших об’єктів. Закликали перебувати в укриттях.

Повітряну тривогу то скасували, то оголошували знову. Небезпека тривала до 5:40.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одеса, війна з Росією
В тему