9 Червня 2023
Новини

На Донеччині йдуть запеклі бої, але є результат

На Донеччині йдуть запеклі бої, але є результат

У Донецькій області, як зазначив Володимир Зеленський, йдуть запеклі бої, а він постійно перебуває в комунікації з військовими командувачами. 

Про це глава держави повідомив у вечірньому зверненні до українців за 8 червня.

"Безпека. Постійно в комунікації з нашими військовими. Командувачі – "Хортиця", "Таврія", усі, хто залучений на найбільш гарячих напрямках.

Донеччина – дуже жорстокі бої. Але є результат, і я вдячний усім, хто забезпечує цей результат! 

Бахмут – молодці. Крок за кроком. Дякую кожному нашому воїну! 

Авдіївка, Мар'їнка, увесь схід…

Ситуація на півдні, ситуація після підриву росіянами дамби нашої рідної Каховки – бачимо кожну деталь. Але озвучувати – не сьогодні", - сказав Зеленський.

Перед тим президент написав у соцмережах про "важливу зустріч" із командувачем Сухопутних військ генерал-полковником Олександром Сирським, командувачем оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександром Тарнавським та начальником оперативного управління штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Олександром Комаренком.

Подробиць цієї зустрічі, що відбулася 8 червня, він не надав.

Нагадаємо, 8 червня Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямка тривають "важкі бої за кожен квадратний метр".

Західні ЗМІ з посиланням на неназваних українських чиновників повідомили, що Україна почала довгоочікуваний контрнаступ проти росії на своїй території. За декілька днів до цього припущення про початок контрнаступу зробили американські чиновники.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: донецьк, володимир зеленський
В тему