8 Червня 2023
Новини

лукашенко й путін сядуть за стіл переговорів

лукашенко й путін сядуть за стіл переговорів

До переговорів задля досягнення "миру" у війні проти України на зустрічі з секретарями рад безпеки держав - членів ОДКБ закликав самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко та поплічник російського диктатора володимира путіна.

Про це відомо з оприлюдненого відео з Telegram-каналу адміністрації президента білорусі "Пул Первого", - пише УП.

"Треба сідати за стіл переговорів. Це позиція і російського президента, це і білоруська позиція з самого початку була. Це я сто відсотків знаю, мабуть, більше, ніж хто-небудь. Тому що часто спілкуємось з президентом росії. Тому мир і тільки мир", - сказав лукашенко.

При цьому лукашенко звинуватив Захід у тому, що йому мир у розумінні російської та білоруської влади, не потрібен. "Захід схопився залізобетонно за Україну, щоби підім’яти під себе росію, витерти об неї ноги", - заявив білоруський диктатор.

Однак, за його словами, російський та білоруський диктори "не стануть на коліна". "Тому треба домовлятись, поки це можливо. Далі буде гірше", – пригрозив лукашенко.

Нагадаємо, останній раз лукашенко заявляв, що Україна і росія мають сісти за стіл переговорів без будь-яких попередніх вимог Києва, у травні 2023 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир путін, олександр лукашенко, війна з Росією
В тему