5 Червня 2023
Новини

У трьох областях росії зламали радіостанці та оголосили «воєнний стан і мобілізацію»

У трьох областях росії зламали радіостанці та оголосили «воєнний стан і мобілізацію»

Хакери зламали радіостанції та транслювали «звернення путіна», в якому він нібито оголосив про запровадження воєнного стану та загальну мобілізацію у Ростовській, Бєлгородській та Воронезькій областях.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

«росіяни, співгромадяни, брати та сестри. Сьогодні о 4 ранку українські війська, озброєні блоком НАТО, за згодою та за підтримки Вашингтона вторглися на територію Курської, Бєлгородської та Брянської областей. Наші прикордонники та збройні сили дають гідну відсіч переважаючим силам агресора. На території Курської, Бєлгородської, Брянської областей моїм указом запроваджено воєнний стан. Також сьогодні підпишу указ про загальну мобілізацію», – йшлося у «зверненні» путіна.

Крім того, мешканців Курської, Бєлгородської, Брянської областей нібито попросили евакуюватись углиб території росії. Влада цих регіонів назвала «звернення» фейком, створеним, щоб «посіяти паніку серед населення». У кремлі також запевнили, що путін сьогодні з екстреним зверненням не виступав.

«Справді, у деяких регіонах був злом. Зокрема, я знаю, що був злом на радіо «Мир» та в деяких мережах. Наразі це все вже ліквідовано, взято під контроль. Наразі розбираються служби», – сказав дмитро пєсков.

Нагадаємо, 22 березня в окупованому Криму по радіо розповіли про підготовку до евакуації з півострова у разі припинення повідомлення з материковою частиною росії. Окупаційна влада тоді заявила, що кілька радіостанцій було зламано. 22 лютого у кількох містах росії по радіо пролунали сигнали повітряної тривоги, у МНС теж списали все на хакерів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, нато
В тему

Останні матеріали