5 Червня 2023
Новини

У Мелітопольському районі БТР окупантів в'їхав у цивільний мікроавтобус

У Мелітопольському районі БТР окупантів в'їхав у цивільний мікроавтобус

У Мелітопольському районі російський БТР зіткнувся з мікроавтобусом, внаслідок чого одна людина загинула.

Про це розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«Окупанти Мелітопольщини чинять терор на дорогах. Відчуваючи власну безкарність, рашисти порушують ПДР і влаштовують аварії», – йдеться в повідомленні.

За декілька останніх днів трапилось декілька аварій. Зокрема, 2 червня у Мелітополі на перетині проспекту Богдана Хмельницького та вулиці Бєлякова військовий КАМАЗ протаранив цивільну автівку.

3 червня в районі мосту на Новий Мелітополь військовий УАЗ не впорався з керуванням і влетів у бордюр. Того ж дня на повороті до села Зразкове з траси Мелітополь-Запоріжжя БТР росіян врізався в цивільний мікроавтобус. Один з пасажирів помер на місці.

«А майже рік тому на трасі між Мелітополем і Бердянськом військовий КАМАЗ переїхав машину. Загинула сім'я, включаючи 12-річного хлопчика, сиротою залишилась 4-річна дівчинка», – згадав Федоров.

Нагадаємо, росіяни змушують мешканців окупованої частини Запорізької області проходити всі кола беззаконня. Також повідомляли, що окупанти продовжують перетворювати тимчасово окупований Енергодар Запорізької області на військово-логістичну базу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, запоріжжя, дтп, аварія
В тему

Останні матеріали