4 Червня 2023
Новини

«Мій маленький їжачок. Тебе більше немає»: український бізнесмен та банкір втратив на війні сина

«Мій маленький їжачок. Тебе більше немає»: український бізнесмен та банкір втратив на війні сина

Український банкір та бізнесмен Андрій Оністрат повідомив про загибель сина Остапа на війні. За місяць хлопцеві виповнилося б 22 роки.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Мій маленький їжачок…Тебе більше немає. Час зупинився. Позавчора рік служби. За місяць 22 роки", - йдеться у його дописі.

Трагедія сталася під Вугледаром Донецької області. Оністрат служить також. Спочатку вони із сином були в різних підрозділах. Втім, у квітні їм вдалося об'днатися і служити разом у сухопутних військах.

"Останнім часом ми часто на ніч говорили про війну, про жертви і він мене п - от як там в звичайному житті люди ходять і живуть з думками, що тут на сході гинуть люди…І він мені казав - а чому мене там не було, в стєлкотні…Як у тата в мене не було відповіді на це питання. Він позавчора вдень шукав танк. Він дуже хотів знищити танк на річницю служби. Ввечері був засмучений, що не вдалося", - написав бізнесмен.

«Тепер я тато Героя»

Остапа Оністрата із позивним "Бендер", сина відомого українського банкіра та бізнесмена Андрія Оністрата, поховають у вівторок, 6 червня, на київському кладовищі "Берковиці".

Про це повідомив його батько у соціальних мережах.

"Думаю, мені віддадуть його завтра вранці з усіма документами. Відспівувати будемо в церкві, де ми його хрестили, у вівторок. Це на Смірнова- Ласточкіна. Ховати будемо у вівторок на берковцах. Знову важка ніч. Прокинувся як в моральному полоні. Не можу подітися від своїх думок", - поінформував бізнесмен.

Також батько поділився щемливими спогадами про сина.

"Він ніколи не боявся нічого і нікого. Він завжди був готовий виконати любу задачу. Його дратував армійський тупізм і намагання нічого не робити… Він з ДШВ пішов, тому що там йому довелося "нічого не робити. І ще… він до цього моменту був сином "Оністрата". А тепер, я тато героя Остапа Оністрата. Напевно він підсвідомо цього хотів. На жаль, таким складним і незворотнім шляхом…", - написав банкір.

Пресслужба 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша розповіли, що Остап був оператором відділення ударних БПЛА.

"Через місяць йому мало виповнитись 22... На фронті загинув оператор відділення ударних БПЛА Остап "Бендер" Оністрат. Щирі співчуття його батьку, який командує підрозділом, та побратимам Остапа", - йдеться у дописі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією
В тему