31 Травня 2023
Новини

Для штурму москви: легіон «Свобода росії» вербує росіян

Для штурму москви: легіон «Свобода росії» вербує росіян

російські партизани, які атакували сили кремля з території України, мають "тисячі" охочих вступити до їхніх лав і продовжуватимуть рейди на кордоні.

Боєць легіону "Свобода росії" із позивним Цезар заявив, що вони чекають поки їхні сили не стануть достатньо великими для штурму москви. Про це пише УП з посиланням на The Times.

"У нас є серйозні можливості. У нас є міномети, бронемашини, "Стінгери", переносні протитанкові комплекси і високоефективний підрозділ безпілотної розвідки", - йдеться в повідомленні.

Він розповів, що у легіоні "Свобода росії" налічується від 500 до 1000 бійців.

За його словами, вони планують збільшувати чисельність у міру того, як все більше росіян будуть готові повстати проти режиму диктатора володимира путіна.

"Цезар" підкреслив, що добровольці спочатку утримуватимуть "шмат території росії", який у майбутньому "стане плацдармом для наступу на москву". За планом добровольців, саме тоді почнеться "кремлівська кампанія".

Цезар наголошує, що усі вони є громадянами росії: "Ми не злочинці і не приватна військова компанія, як "Вагнера". Усі ми є громадянами рф. Деякі з нас раніше служили у ЗСУ".

Штурм на території росії минулого тижня став першим випадком тривалих бойових дій на російській території з початку війни і першим збройним вторгненням в росію з часів прикордонних зіткнень між радянськими і китайськими військами в 1969 році.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією
В тему