11 Грудня 2023
Новини

Додаток Vbet для мобільних телефонів з ОС Android

Додаток Vbet для мобільних телефонів з ОС Android

Vbet-букмекерська контора з бонусами, спеціальними пропозиціями і високими коефіцієнтами на окремі види спорту. У березні 2022 року компанія офіційно вийшла на український ринок, отримавши ліцензію КРАІЛ. Букмекер діє строго в рамках закону, вчасно виплачує ліцензійні та інші встановлені нормативною базою платежі, має сайт, зареєстрований в зоні UA, проводить фінансові транзакції в українській гривні. З метою безпеки здійснюється ідентифікація гравців, перевіряються документи і вік. Для зручності клієнтам пропонується мобільний додаток.

Софт Vbet для Android: особливості та переваги

Мобільний додаток для Android-спеціальна програма, створена розробниками Vbet, яку можна завантажити і використовувати для ставок. Спрощений інтерфейс по інтуїтивно зрозумілий навіть недосвідченим користувачам. Софт оформлений в стилістиці бренду, працює швидко.

Особливості програми Vbet для Android:

  • має 9 мовних версій;
  • інсталяційний файл невеликого розміру швидко завантажується на пристрій;
  • стабільно працює навіть на пристроях зі слабкими технічними параметрами;
  • оновлення ПЗ користувачі повинні здійснювати самостійно;
  • софт не передбачає прямих трансляцій, відсутнє повідомлення клієнтів про актуальні акції, спеціальні пропозиції.

Розробка проводилася з використанням передових технологій, алгоритмів. Функціонал практично ідентичний основному ресурсу. Гемблінг-експерт ресурсу Мета Андрій Рубан написав як скачати vbet на android за інструкцією та розповів як клієнти можуть створювати новий аккаунт або входити в уже створений Особистий кабінет, поповнювати рахунок або знімати виграші за допомогою будь-яких доступних платіжних інструментів, переглядати статистику і результати, спілкуватися з представниками служби підтримки.

Можливості по Vbet для користувачів

В мобільному додатку Vbet можна робити ставки на події в 50-ти видах спорту (теніс, футбол, гольф, серфінг, крикет та інших). Приймаються ставки на конкурси, політичні події локального і світового масштабу. В налаштуваннях можна змінювати мову, формат часу, встановлювати ліміти коефіцієнтів. Є опція швидкої ставки, але немає прямої трансляції (в якості заміни використовується графічний симулятор).

Програма займає мало місця в пам'яті пристрою. Процес установки максимально автоматизований. Наявність ліцензії КРАІЛ дозволяє розраховувати на те, що всі спірні ситуації будуть вирішуватися виключно в рамках правового поля.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему