30 Травня 2023
Новини

Підрив волонтерської машини комбатом: почали службове розслідування

Підрив волонтерської машини комбатом: почали службове розслідування
Командир батальйону підірвав гранатою машину, яку військовим доставили волонтери.

Про це у соцмережах розповів військовий Сил територіальної оборони України, а також у Регіональному управлінні Сил територіальної оборони «Захід» для hromadske.

Про інцидент стало відомо з публікації військового сил ТрО у Twitter. Він розповів, що командир батальйону підірвав гранатою автівку, на яку збирали гроші волонтери.

Увага! Нецензурна лексика!

На відео з машиною у вогні, чоловік за кадром каже, що комбат підірвав машину, бо військові на ній поїхали до Лиману по бензин для генератора. Однак сам військовий писав, що військові поїхали до Лиману на «Нову пошту».

«Хлопцям, які з позицій спустилися, заборонені будь-які виїзди, навіть у сусідній Лиман на «НП». Два рази на тиждень дозволений виїзд однієї людини з підрозділу», — пояснював військовий у коментарях.

Після цієї публікації військовослужбовець розповів, що його викликали до комбата та забирали в нього телефон. За його словами, військовим, які поїхали до Лиману, закидають СЗЧ — самовільне залишення частини, за що передбачили покарання за Кримінальним Кодексом України (ст. 407).

Увага! Нецензурна лексика!

У Регіональному управлінні Сил територіальної оборони «Захід» повідомили, що за цим фактом проводять службове розслідування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Авто
В тему