29 Травня 2023
Новини

В Яворові п’яна водійка збила на тротуарі поліцейську

В Яворові п’яна водійка збила на тротуарі поліцейську

У центрі Яворова поліцейську збила нетвереза водійка автомобіля Toyota RAV4.

ДТП трапилася у понеділок, 29 травня біля входу в Яворівську міську раду близько 15:20. Поліцейську з важкими травмами госпіталізували. Як повідомили ZAXID.NET у поліції, водійка Toyota RAV4 виїхала на тротуар і збила 25-річну поліцейську.

«За попередньою інформацією медиків, водійка автомобіля, 34-річна місцева жителька, на момент ДТП перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Її доставили в лікарню для проведення експертиз», – повідомили у поліції.

Із відео з камер спостереження моменту ДТП. На ньому видно, що поліцейська виходить з міської ради, як її на швидкості протаранює автомобіль, перед тим знісши металевий парапет. Ще одна жінка ледве встигла відскочити, щоб її теж не зачепила машина. Після ДТП водійка продовжила сидіти за кермом, аж поки до неї не підійшли очевидці.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Після висновків лікарів про ступінь тілесних ушкоджень, які отримала поліцейська, можлива додаткова кваліфікація.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дтп, аварія
В тему

Останні матеріали