26 Травня 2023
Новини

Резонансна ДТП з суддею в Києві: подробиці

Резонансна ДТП з суддею в Києві: подробиці

При заїзді у Київ збоку Житомира на початку комендантської години голова Макарівського районного суду Київської області скоїв ДТП на блокпості, коли військовий нацгвардієць вийшов на дорогу встановити інженерні загородження.

Про це пише "Суспільне" з посиланням на джерело у Нацгвардії.

"Конуси, "їжаки"... Така процедура... Коли він (нацгвардієць) повертався на своє місце у нього влетів "Лексус". Влетів настільки швидко, що ніхто не встиг зреагувати. Вийшов суддя, потім дізналися, що він суддя, коли подивилися документи.

Подивися суддя і сказав: "Аби був живий". Коли почув, що мертвий, сказав, що за кермом не сидів, що був водій, він втік у кущі", - повідомило джерело.

Суддя відмовився проходити тест на алкогольне сп'яніння і досі його не пройшов. "А він п'яний був — капець. Ще й пляшки валялися в авто. А потім з'явиться довідка, що хворе серце в нього чи був приступ інсульту. То відповідальності не буде", — сказало джерело.

Повідомляється, що загиблий — солдат строкової служби. "В нього залишилося троє дітей. Батько у Бахмуті. Брат теж на фронті. Жінка з дітьми за кордоном", — розповіло джерело.

Нагадаємо, в ніч на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в столиці.

Слідчі Державного бюро розслідувань з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю голови райсуду Київської області. Вирішується питання щодо повідомлення затриманій особі про підозру та звернення до Вищої ради правосуддя із поданням про надання згоди на затримання судді та утримання його під вартою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, дтп, аварія, суд
В тему