24 Травня 2023
Новини

На Бєлгородщині була атака безпілотників

На Бєлгородщині була атака безпілотників
Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що силовики продовжують зачистку регіону після того, як 22 травня на територію регіону ввійшли російські добровольці.

Про це він написав у Telegram.

За його словами, уночі була велика кількість атак безпілотників, але протиповітряна оборона нібито збила більшість із них. Однак каже, що є пошкодження в самому Бєлгороді та районі, а також у Борисівському районі, у селищі Томаровка та селі Нова Таволжанка. Пошкоджені легкові автівки, приватні будинки та адмінбудівлі.

Також, за словами Гладкова, у Грайворонському окрузі пошкоджений газопровід, там пожежа. А ще пошкоджені електромережі, тому немає зв'язку та водопостачання.

Крім того, у лікарнях 9 людей, зокрема троє в реанімації, стверджує Гладков. Він додає, що силовики ще «зачищають» територію, тому повертатися додому евакуйованим не дозволяють.

У «російському добровольчому корпусі» (РДК), що бере участь в операції, зранку 24 травня опублікували відео з технікою. Однак незрозуміло, коли і де зняли відео та чи продовжується операція.

Нагадаємо, Гладков надвечір 23 травня оголосив, що режим контртерористичної операції в регіоні скасовано. У міноборони росії стверджують, що під час контртерористичної операції «націоналістичні формування були заблоковані та розгромлені», а їхні рештки нібито відкинули на територію України. «російський добровольчий корпус» заявив, що в нього втрат немає. читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією
В тему