23 Травня 2023
Новини

Із Бєлгородської області рф вивозить ядерні боєприпаси

Із Бєлгородської області рф вивозить ядерні боєприпаси

Термінову евакуацію сховища ядерних боєприпасів, також відомого як «Бєлгород-22», проводить влада рф.

Про це в етері телемарафону заявив речник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, - пише Слово і Діло.

Він зазначив, що цей об'єкт розташований неподалік прикордонного Грайворона. На ньому може знаходитися, зокрема, і тактична ядерна зброя. За словами Юсова, для евакуації об'єкту «Бєлгород-22» росіянам можуть знадобитися значні ресурси.

«Ми розуміємо, що на евакуацію таких об'єктів потрібен серйозний план із залученням серйозної техніки та великої кількості особового складу», – розповів представник ГУР.

Він також припустив, що незабаром внутрішні конфлікти, які назрівали багато років, можуть активізуватися не лише на території Білгородської області, а й в інших регіонах росії.

Нагадаємо, на Бєлгородщині сьогодні чути вибухи, публікують відео з військовою технікою. Місцевий губернатор заявив, що в область зайшла «українська диверсійно-розвідувальна група».

В українській розвідці повідомили, що Легіон «Свобода Росії» та «РДК» проводять операцію на території Бєлгородської області для створення «смуги безпеки» для захисту громадянських українців.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією
В тему

Останні матеріали