22 Травня 2023
Новини

На Бєлгородщині - вибухи: мешкакнців просять не чинити опір

На Бєлгородщині - вибухи: мешкакнців просять не чинити опір

"русский добровольческий корпус", бійці якого стверджують, що воюють на боці України, заявив, що виконує бойові завдання на території рф.

А легіон "Свобода росії" закликав жителів прикордонних російських регіонів залишатись вдома і "не чиніть опір". Про це інформує легіон "Свобода росії", "російський добровольчий корпус" і російські місцеві телеграм-канали.

Зранку 22 травня бійці "русского добровольческого корпуса" повідомили, що перебувають на території росії. Зокрема, бійці опублікували відео на фоні дорожних знаків про початок населених пунктів Любимовка, Безлюдовка, Чуровичи.

Тим часом легіон "Свобода росії", який воює на боці України, записав відеозвернення із закликом до росіян боротися за вільну від путіна росію. Потім легіон опублікував звернення до жителів прикордонних російських регіонів: "Залишайтеся вдома, не чиніть опір і не бійтеся: ми вам не вороги. На відміну від путінських зомбі, ми не чіпаємо цивільних і не використовуємо їх у своїх цілях".

Там також пообіцяли опублікувати деталі згодом. російські ресурси поширюють відео і повідомляють про знищення прикордонного пункту "Грайворона".

Нагадаємо, на початку березня якась диверсійно-розвідувальна група влаштувала в Брянській області цілий переполох. російські пропагандисти звинуватили в цьому Україну, однак ситуацію роз'яснив "русский добровольческий корпус". Він заявив, що операція - його рук справа, і вона була узгоджена з українською владою.

За словами РДК, мета операції - показати, що вільні російські люди зі зброєю в руках можуть боротися з режимом путіна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією
В тему