22 Травня 2023
Новини

У москві, ймовірно, машина патріарха Кирила потрапила в ДПТ

У москві, ймовірно, машина патріарха Кирила потрапила в ДПТ

У москві, за інформацією кількох російських Telegram-каналів, в аварію потрапив автомобіль Aurus, який, можливо, належить патріарху Кирилу.

Про це пишуть канали Astra, Baza, Shot та російські пропагандистські видання "РИА Новости", РБК, російський "Інтерфакс".

"Автомобіль Aurus, що, можливо, належить патріарху Кирилу, потрапив у ДТП у центрі москви. Хто перебував в авто − невідомо. кремлівські ЗМІ пишуть, що машина належить патріарху Кирилу. Інформація офіційно не підтверджена", - інформує Astra.

Схожі повідомлення також опублікували інші пабліки. База повідомляє, що, аварія сталася о 6:30 ранку на перетині проспекту Миру і Лікарняного провулка. Автомобіль "Вольво" виїжджав з провулка, коли в нього врізався "Аурус".

Унаслідок зіткнення машин постраждала одна людина, але від госпіталізації вона відмовилася. База пише, що за попередніми даними, машина Aurus закріплена за патріархом Кирилом, але чи був він сам в автомобілі − поки невідомо.

Пабліки також поширили фото і відео з місця аварії.

Водночас російський "Інтерфакс" із посиланням на джерело в РПЦ повідомив, що інформація ЗМІ про аварію з машиною патріарха Кирила не відповідає дійсності.

За словами співрозмовника, нібито станом на 9:50 автомобіль Aurus із патріархом Кирилом під'їжджав до храму Христа Спасителя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: аварія, дтп, москва, росія
В тему