22 Травня 2023
Новини

Сімферополь - частково знеструмлений

Сімферополь - частково знеструмлений

У низці районів Сімферополя та передмісті увечері 21 травня зникло електропостачання.

Окупаційна влада Криму заявила про «технологічне відключення», але причину неполадки не назвала. Так званий радник окупаційної влади Криму Олег Крючков стверджує, що сталося технологічне відключення електроенергії. За його словами, електропостачання відновлять у місті у «найближчі 30-40 хвилин».

Зокрема радник окупаційного «голови Криму» Олег Крючков станом на 23:11 заявив, що «спрацювала автоматика». Він пообіцяв, що світло повернеться до будинків сімферопольців «через 30-40 хвилин».

«О 22:49 внаслідок технологічного порушення на лінії 110 кВ було частково знеструмлено абонентів у м. Сімферополі. Відключене навантаження склало 42 МВт», – заявив Крючков.

За його словами, усуненням наслідків аварії займаються співробітники «Крименерго», а «роботи будуть закінчені в найкоротші терміни».

Останніми місяцями у тимчасово окупованому Криму почастішали аварії на різних інфраструктурних об'єктах. Так, 18 травня біля Бахчисараю в результаті вибуху з рейок зійшли вагони, пошкоджено близько 50 метрів залізниці. Рух поїздів на перегоні Сімферополь – Севастополь припинили.

Представник ГУР Міноборони Андрій Юсов заявив, що залізницю в Криму використали для перевезення зброї. Він не виключив, що подібні інциденти можуть повторюватися в Криму, доки півострів не звільнять.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: крим, війна з Росією, електроенергія
В тему

Останні матеріали