19 Травня 2023
Новини

На Київщині чоловік зґвалтував 4-річну дівчинку

На Київщині чоловік зґвалтував 4-річну дівчинку

У Броварах затримали чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 4-річної дівчинки.

Про це повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Як розповіли "Українській правді. Життя" у поліції Київщини, увечері 18 травня мама дівчинки пішла до стоматолога, а доньку відвела до подруги. У цей час до подруги у гості прийшов знайомий.

Пізніше жінка почула крик з кімнати, де знаходилася дитина. Коли увійшла, то побачила дівчинку без спідньої білизни, а гість кинувся навтьоки. Про випадок повідомили у поліцію. Судово-медична експертиза підтвердила зґвалтування малолітньої дитини.

Невдовзі поліція затримала підозрюваного. Ним виявився уродженець міста Бердянськ, 1975 року народження. Раніше був судимий за розбій та грабіж, притягувався до відповідальності за домашнє насильство. Також відомо, що чоловік працював в одному з ліцеїв технічним працівником, утім з дітьми не контактував.

"За два дні до зґвалтування з роботи його звільнили, перебував у депресії та вживав алкоголь", – кажуть у поліції.

Як зазначили у поліції, підозрюваного притягнуть до відповідальності за зґвалтування малолітньої дитини, кваліфікація справи стане відома пізніше.

"Звертаюсь до батьків, не залишайте малолітніх дітей без нагляду, тим більше з малознайомими вам людьми. Саме ви, перш за все, відповідальні за безпеку і добробут своїх доньок та синів", – закликає Андрій Нєбитов.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, згвалтування
В тему

Останні матеріали