18 Травня 2023
Новини

У Києві, на Вінниччині та Хмельниччині цієї ночі лунали вибухи

У Києві, на Вінниччині та Хмельниччині цієї ночі лунали вибухи
На Вінниччині, Хмельниччині та у Києві вночі 18 травня лунали вибухи, бо росіяни завдали масованого удару.
Про це пише hromadske.

Київ

Мер столиці Віталій Кличко заявив про декілька вибухів у Дарницькому та Дніпровському районах. У Київській міській військовій адміністрації казали про роботу ППО.

У Дарницькому районі загоряння в гаражному кооперативі внаслідок падіння уламків. Пожежу вже загасили. У цьому ж районі падіння уламків іще в кількох місцях. Також, за попередньою інформацією Кличка, вибух був і в Деснянському районі. Постраждалих на місцях падіння уламків наразі немає. Ніхто не звертався по допомогу.

окупанти здійснили атаку зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, Ту-160 з району Каспію. Ймовірно, запускали крилаті ракети типу Х-101/555, заявили в КМВА. Після запуску ракет росіяни запустили розвідувальні дрони. Попередньо, усі ворожі цілі в повітряному просторі Києва виявили та знищили. Остаточну інформацію повідомляють Повітряні сили.

Це вже 9 обстріл Києва з початку травня. росіяни атакували столицю у ніч проти 1, 3, 7, 8, 9, 13, 14 та 16 травня. Зазвичай росіяни атакували столицю ракетами і / або дронами. Сили оборони збивають більшість повітряних цілей.

Вінниччина

Про вибухи в області повідомляли приблизно о 4:35. Очільник ОВА Сергій Борзов повідомив про атаку крилатими ракетами. Сили оборони відпрацьовують повітряні цілі в області.

Хмельниччина

Близько 4:54 про звуки вибухів повідомляло «Суспільне». Місцева влада поки не коментувала атаку. Попередній обстріл області росіяни здійснили вночі 13 травня. По всій Україні скасували повітряну тривогу близько 6-ї ранку. У частині регіонів вона тривала з 2:48, 3:12 та з 3:48 тривогу оголосили в західних областях.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вінниця, хмельницький, київ, війна з Росією
В тему

Останні матеріали