16 Травня 2023
Новини

На росії безпілотник атакував управління фсб: є поранені

На росії безпілотник атакував управління фсб: є поранені

У Курській області рф на будівлю прикордонного управління УФСБ безпілотник скинув 3 боєприпаси, внаслідок чого 5 російських прикордонників дістали поранення.

Про це інформує Telegram-канал Astra, Слідком рф і губернатор Курської області Роман Старовойт.

За даними Astra, атака сталася о 23 годині 15 травня. Боєприпаси скинули на адміністративну будівлю ПУ УФСБ в селищі Глушково Курської області.

"До Глушковської ЦРЛ госпіталізували 5 прикордонників: з осколковим пораненням у живіт прапорщика Дмитра С., з осколковим пораненням у шию прапорщика Актира М., з осколковим пораненням в обличчя прапорщика Альберта Т., з осколковим пораненням у стегно прапорщика Павла М., з осколковим пораненням в обличчя прапорщика Томірлана К.", - пише Astra.

Місцева російська влада про цю атаку поки що не повідомляє. Однак губернатор області Роман Старовой повідомив про інший удар БПЛА по Курській області, який нібито стався ввечері 15 травня.

"У Суджанському районі неподалік від села Плєхово український безпілотник скинув вибуховий пристрій на екскаватор, який працював. Унаслідок вибуху легко поранено в плече водія будівельної техніки. Оперативно його доправили в Суджанську ЦРЛ, де йому надають допомогу, зокрема, і столичні хірурги", - зазначив Старовойт.

Слідчий комітет рф повідомив, що слідчі розслідуватимуть атаки нібито "збройних формувань України" по Плєхово в Курській області та по Клинця Брянської області рф, де нібито збили український безпілотник, унаслідок чого пошкоджений балкон житлового будинку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: росія, фсб
В тему

Останні матеріали