15 Травня 2023
Новини

У Маріуполі окупанти готуються оборонятися

У Маріуполі окупанти готуються оборонятися

У Маріуполі та у довколишніх селищах біля кожного мосту через річки Кальчик та Кальміус загарбники набудували укріплень.

Так вони готуються до оборони міста. Про це повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

"Так виглядають укріплення, що росіяни будують в Маріуполі біля мостів. 

Можете самі побачити − рови, бетонні бункери з вогневими точками. Все замасковано. Без знання, що воно там є − побачити складно. Всі укріплення побудовано за останні місяці. Біля кожного мосту через річки Кальчик та Кальміус. По всій їх довжині в Маріуполі та селищах на околицях", - сказав Андрющенко.

Радник мера опублікував укріплення окупантів. Він вважає, що таким чином росіяни готуються битися за Маріуполь. Андрющенко також закликав місцевих жителів виїжджати з тимчасово окупованого міста, щоб не стати живим щитом для окупантів під час майбутнього звільнення Маріуполя. 

"Не варто недооцінювати складність роботи для наших ЗСУ, яка попереду. Найгірше для міста − це точно доб’є місто. Бо русня що атакує, що обороняється − все перетворює на попіл. Найгірше для маріупольців − їх будуть тримати заручниками та живим щитом окупанти. Що робити? Виїжджати, поки можна", − порадив Андрющенко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: маріуполь, війна з Росією
В тему