12 Травня 2023
Новини

На Херсонщині російський снаряд влучив у будинок: є загиблі

На Херсонщині російський снаряд влучив у будинок: є загиблі
Населені пункти Херсонської області, внаслідок чого двоє людей загинули та ще двоє зазнали поранень, 12 травня вкотре обстріляли російські окупаційні війська.

Про це повідомили в Херсонській обласній прокуратурі.

У Каховському районі через прицільне влучення російського снаряда у приватний будинок загинули дві жінки. Ще одну місцеву мешканку з травмами госпіталізували.  

Також одна жінка отримала поранення внаслідок російського обстрілу Дар'ївської громади. Унаслідок обстрілів пошкоджень зазнали будинки, господарські споруди, будівля сільради та автомобіль. У самому Херсоні російська армія поцілила в дах багатоповерхівки. Як повідомили в прокуратурі, потерпілих наразі не встановлено, але дані уточнюються.

У Херсонській ОВА уточнили, що російська артилерія вдарила по багатоповерхівці в Корабельному районі Херсона. На нижніх поверхах будинку, який обстріляли, проживає три родини. Вони не постраждали.

За минулу добу, 11 травня, російсько-окупаційні війська здійснили 80 обстрілів Херсонської області, випустивши 339 снарядів із важкої артилерії, «Градів», танків, безпілотників та авіації. Місто Херсон вони обстріляли чотири рази. Через це минулої доби одна людина загинула, ще чотири — отримали поранення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: херсон, війна з Росією
В тему