9 Травня 2023
Новини

На Київщині показали пошкоджений будинок і уламки російських ракет

На Київщині показали пошкоджений будинок і уламки російських ракет

У Київській області правоохоронці виявили уламки російських ракет і величезну вирву, є руйнування, але минулося без постраждалих.

Про це інформують голова поліції Київщини Андрій Нєбитов та голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Частини ворожої ракети виявили на території населеного пункту в одному із районів області. Є часткові руйнування цивільної інфраструктури. Але завдяки майстерній роботі протиповітряної оборони ЗСУ вдалося уникнути людських жертв і перетворити на металобрухт чергову російську крилату ракету", - сказав Нєбитов. 

Уламки іншої крилатої ворожої ракети виявили в полі в дному із районів Київщини. Потерпілих і руйнування немає. Також правоохоронці виявили величезну вирву від ворожих обстрілів.

Діаметр влучання близько 8 метрів, глибина понад 2,5. Потерпілі та пошкодження відсутні. Нєбитов закликав мешканців не торкатися збитих частин ракет чи дронів, а відразу викликати спеціальні служби і обмежувати доступ до місця падіння уламків.

Зі свого боку, голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що уламки збитих російських ракет виявили у селі Мироцьке Бучанського району − на подвір’ї приватного будинку.

Ще одну ракету виявили у селі Тарасівка, Боярської ТГ, Фастівського району − на полі. За словами Єрмака, в обох випадках уламки схожі на крилату ракету Х-55СМ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, київ
В тему