8 Травня 2023
Новини

Обстріл Херсонщини: 8 постраждалих, серед яких дитина та староста села

Обстріл Херсонщини: 8 постраждалих, серед яких дитина та староста села

Херсонщину вдень 8 травня обстріляли російські військові, внаслідок чого поранення отримали 8 людей, у тому числі дитина та староста Антонівського округу.

Про це інформують у Херсонській ОВА, керівник пресофісу Херсонської ОВА Олександр Толоконніков у коментарі Суспільному, начальник Херсонської МВА Роман Мрочко та очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Внаслідок обстрілів Антонівки дістали поранення 67-річна жінка та 42-річний чоловік. Їх шпиталізували. У жінки – множинні осколкові поранення голови, грудної клітки та живота. ОВА повідомляє, що лікарі роблять все можливе, аби врятувати її життя. Крім того, вдень російські військові обстріляли Станіслав, де постраждали четверо людей. 

Керівник пресофісу Херсонської ОВА Олександр Толоконніков також розповів, що зафіксовано скидання авіабомб на Кізомис. Там зруйновані два будинки. Очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив о 13:43, що у Станіславі постраждали шестеро людей.

П?ятьох поранених військові доставили до Білозерської лікарні. Там їм надали меддопомогу та відпустили додому. Серед них – 9-річна дитина. Хлопчик отримав мінно-вибухові травми та поранення голови. Нині життю дитини нічого не загрожує. Одну поранену, 47-річну жінку, шпиталізували до Херсона у стані середньої тяжкості.

Начальник Херсонської МВА Роман Мрочко повідомив, що внаслідок обстрілу Антонівки був поранений староста Антонівського округу Сергій Іващенко разом зі своєю співробітницею. За його словами, вони потрапили під обстріл біля пункту незламності.

Постраждалі отримали поранення різного ступеня важкості та нарахі перебувають у лікарні, де їм надають усю необхідну допомогу. Стан співробітниці –  вкрай важкий.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, війна з Росією
В тему