4 Травня 2023
Новини

«Укрпошта» 9 травня випускає нову марку

«Укрпошта» 9 травня випускає нову марку

«Укрпошта» випустить 9 травня нову марку «Гвардія наступу». Сьогодні відкрили передзамовлення.

Про це повідомив генеральний директор Ігор Смілянський.

«Друзі, як вчора сказав Президент, москву і путіна ми не атакували. Але як там красиво палало і над Кремлем, і в їхніх соцмережах. Тому попри те, що марка з палаючим кремлем ще попереду, ми робимо все, щоб підтримати цей «вогник позитиву», – написав гендиректор і анонсував випуск нової марки.

Поштовий набір «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу» коштує 105 гривень.

У нього входить блок марок, конверт і три картки «Державна прикордонна служба України», «Національна поліція» та «Національна гвардія України». У цю серію увійдуть також марки, які будуть присвячені Службі безпеки України та Головному управлінню розвідки Міністерства оборони, але їх випустять згодом. Донати, зібрані під час оформлення передзамовлення 4-9 травня, «Укрпошта» направить на допомогу спецпідрозділам «Гвардії наступу».

«Ні на що не натякаємо, просто марки випускаємо або, використовуючи спортивну термінологію, замість «бессмертного полка» грає «Гвардія Наступу», – наголосив Смілянський.

Автор поштового випуску заслужений художник України Олександр Охапкін. Нагадаємо, 11 квітня «Укрпошта» заявила про випуск першої NFT-марки в Україні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: укрпошта, війна з Росією
В тему