3 Травня 2023
Новини

У Херсоні понад дві доби буде комендантська година

У Херсоні понад дві доби буде комендантська година
У Херсоні закриють на в'їзд та виїзд, адже з 20:00 5 травня запровадять комендантську годину, яка триватиме до 6:00 8 травня.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін. Він зазначив, що протягом цих 58 годин заборонять пересуватися та перебувати на вулицях Херсона.

«Завчасно вирішіть свої справи та зробіть необхідні запаси продуктів та медикаментів. Такі тимчасові обмеження необхідні, аби правоохоронці могли виконати свою роботу і не наразити вас на небезпеку», — написав Прокудін.

Нагадаємо, зранку 3 травня російські війська вдарили по Токарівці Дар'ївської громади, що на Херсонщині. Окупанти били по житлових будинках. За попередньою інформацією, одна людина загинула.

За даними ОВА, російські окупанти протягом 2 травня 106 разів обстріляли населені пункти Херсонщини. Випустили 485 снарядів із артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів, танків, безпілотників та авіації.

Херсон росіяни атакували дев'ять разів, випустивши 33 снаряди. Війська рф били й по житлових кварталах населених пунктів області. Протягом 2 травня росіяни вбили чотирьох людей, ще семеро — внаслідок обстрілів дістали поранення, серед них 17-річний підліток.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, війна з Росією
В тему