3 Травня 2023
Новини

росія хоче захопити Бахмут до 9 травня: що каже Данілов

росія хоче захопити Бахмут до 9 травня: що каже Данілов

росії не вдасться захопити повністю Бахмут, важкі бої за яке між українськими військовими та окупантами тривають кілька місяців.

Про це секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов заявив в етері «Радіо Свобода», - пише Слово і Діло.

Секретар РНБО прокоментував інформацію про встановлення росією 9 травня черговою датою захоплення українського міста Бахмут.

«З 1 серпня минулого року точаться бої за Бахмут. Ми 1 травня перетнули позначку в дев’ять місяців. Людина за дев’ять місяців народжує здорову людину, а вони за дев’ять місяців не спромоглися взяти районний центр Бахмут. Тому, звичайно, вони зараз будуть робити намагання перед 9 травня зробити так, щоби вирішити це питання. Але я більше ніж упевнений, що наші військові будуть робити все можливе, щоб це не відбулося», – сказав Данілов.

Зазначимо, нещодавно ЗМІ писали, що у кремлі встановили черговий термін повної окупації Бахмута – 9 травня, і за такого розвитку подій російський диктатор путін нібито може оголосити на цій «переможній ноті» про закінчення війни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, донецьк
В тему

Останні матеріали