21 Квітня 2023
Новини

На Вінниччини росіяни атакували об'єкт інфраструктури

На Вінниччини росіяни атакували об'єкт інфраструктури

У Вінницькій області під час нічної атаки дронами-камікадзе Shahed російські окупанти влучили в об'єкт критичної інфраструктури.

Про це інформує керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в етері національного марафону новин 21 квітня, голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук та глава Вінницької ОВА Сергій Борзов.

"На жаль, в нашому регіоні є влучання в об'єкт інфраструктури, на Вінниччині. Але все ж таки більшість "Шахедів" були збиті", - каже Гуменюк.

На її думку, цією атакою росіяни полювали не просто на об’єкти інфраструктури, а й вишукували українську ППО.

Доповнено: Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук повідомив, що на ліквідацію наслідків нічних обстрілів Полтавщини та Вінниччині залучалися більше 150 чоловік особового складу та понад 30 одиниці техніки ДСНС. Попередньо, без жертв. На Вінниччині пожежу вже ліквідовано. На Полтавщині, станом на ранок ліквідація наслідків обстрілу триває. 

Близько 10:30 глава Вінницької ОВА Сергій Борзов повідомив, що на Вінниччині влучили в об'єкт критичної інфраструктури, після чого почалася пожежа. Він підтвердив, що обійшлося без жертв.

Нагадаємо, на території всієї України після 12-ї ночі 21 квітня оголошували повітряну тривогу, після відбою у низці областей тривогу оголошували повторно.

російські окупанти застосували для атаки на територію України близько 10 "Шахедів", 8 із них українські захисники знищили. Внаслідок нічної атаки на Полтавщині пошкоджено об'єкт цивільної інфраструктури.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: вінниця, війна з Росією
В тему

Останні матеріали