19 Квітня 2023
Новини

Під домашнім арештом за смертельну ДТП: нові факти про офіцера, який побив підлеглого у Володимирі

Під домашнім арештом за смертельну ДТП: нові факти про офіцера, який побив підлеглого у Володимирі

23-річний офіцер, який жорстоко побив ногами 41-річного підлеглого з 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, обвинувачується за фактом вчинення іншого злочину – смертельної ДТП у м. Володимир-Волинський у лютому 2023 року.

Як повідомили у пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, стосовно офіцера Василя Арійчука скеровано до суду обвинувальний акт за цим фактом.

У рамках цього кримінального провадження до нього застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту із місцем перебування у казармі, на території якої сталася подія.

Нагадаємо, у військовій частині в Володимирі у неділю, 16 квітня, офіцер жорстоко побив підлеглого. За словами родичів потерпілого, побив його старший за званням службовець за те, що той не спитав дозволу перед тим, як йти у душ. Наразі постраждалий перебуває у лікарні, в нього виявили травму голови.

Відомості в ЄРДР внесені за фактом перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 КК України).
Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, проведено допити свідків і потерпілого, вилучено речі та предмети.

Призначено низку судових експертиз, за результатами проведення яких прокурори прийматимуть законне та обґрунтоване рішення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, володимир-волинський, арешт, дтп
В тему