19 Квітня 2023
Новини

На росії через комплімент Зеленському оштрафували пенсіонерку

На росії через комплімент Зеленському оштрафували пенсіонерку

У москві 70-річна Ольга Слєгіна зробила комплімент Володимиру Зеленському, після чого її оштрафували через "дискредитацію" окупантів.

Інцидент стався у їдальні санаторію. Там Слєгіна вечеряла з жінкою, яка народилася в Одесі. Темою розмови стало те, як вимовляти слово "паляниця". Про це повідомили росЗМІ, інформує 24 Канал.

До столу підійшла офіціантка, яка грубо висловилася про українського лідера. Вочевидь, жінка активно підтримує геноцид, який російські окупанти скоюють в Україні. Слєгіна заперечила їй, що "Зеленський - гарний молодий чоловік із гарним почуттям гумору, всі раніше сміялися над його жартами".

Вже через деякий час до Слєгіної прийшов чоловік у цивільному одязі. Він заявив, що відразу троє людей заявили, що пенсіонерка "вихваляла Зеленського", а він "наш ворог". Спершу у жінки відібрали паспорт, а тоді вивели Слєгіну під конвоєм. Пенсіонерці не дозволили взяти з собою необхідні їй ліки.

Слєгіній погрожували, що вона проведе у СІЗО 15 діб. Жінка навіть не змогла прочитати протокол, бо має проблеми з зором.

Судове засідання у справі тривало 5 хвилин. Слєгіної на ньому не було, бо жінка проходить лікування: вона страждає від проблем з ногами. Пенсіонерку визнали у дискредитації російської армії. Тепер жінку оштрафували на 40 тисяч рублів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: росія, війна з Росією, пенсіонери, штрафи
В тему