18 Квітня 2023
Новини

Як минула ніч в регіонах України: дані ОВА

Як минула ніч в регіонах України: дані ОВА
Українські міста та села протягом 17 квітня й в ніч на 18 квітня продовжують обстрілювати російські війська.
Про це відомо з даних обласних військових адміністрацій станом на ранок 18 квітня.

Луганщина: у селі Новоєгорівка Сватівського району російський снаряд влучив у приватний будинок, в якому перебували люди. Через це виникла пожежа: загинули троє людей. Також там зазнала осколкових поранень шиї, рук та ніг жінка 1977 року народження: її госпіталізували до Харкова. 

За даними ОВА, останніми днями росіяни майже безперервно використовують тактичну авіацію для бомбардування звільнених населених пунктів Сватівського району.

Донеччина: у ніч проти 18 квітня росіяни обстріляли Слов'янськ — застосували ракети С-300 та дрони-камікадзе. Постраждали 7 багатоповерхівок, 5 приватних будинків, розважальний центр, бізнес-центр та автівки. Міський голова Вадим Лях каже, що місто обстрілювали протягом двох годин.

У Сіверську росіяни протягом доби пошкодили будинки на 4 вулицях і поранили людину, у Торецькій громаді — пошкодили два будинки, в Новоукраїнці — агропідприємство, а в Авдіївці — будинки на 6 вулицях.

Херсонщина: Херсонську область росіяни 17 квітня обстріляли 57 разів, випустивши 342 снаряди з важкої артилерії, безпілотників та авіації. По Херсону вдарили 6 разів.

окупанти поцілили у житлові квартали населених пунктів області, територію та споруди дитячого оздоровчого табору Білозерської селищної громади та лінію електропередач у Чорнобаївській сільській громаді. Через це у регіоні зазнала поранення одна людина.

Миколаївщина: у ніч проти 18 квітня окупанти у Снігурівській громаді атакували ударними безпілотниками об'єкт промислової інфраструктури. За попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає.

Харківщина: тут окупанти 17 квітня обстрілювали прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів, але обійшлося без потерпілих. У Вовчанську, який росіяни масовано обстрілювали протягом дня, зруйновано 8 приватних житлових будинків, сталися пожежі.

А ще російські удари пошкодили щонайменше 4 житлові будинки у Козачій Лопані, 2 житлові будинки та господарську споруду — у Петропавлівці, а також об'єкт інфраструктури, господарську споруду та житловий будинок — у Зеленому Гаю.

Сумщина: у цьому регіоні росіяни 17 квітня обстрілювали території Великописарівської, Білопільської, Шалигинської, Середино-Будської та Глухівської громад. Про наслідки ОВА не повідомляє. Зранку 18 квітня окупанти знову вдарили по Білопільській громаді. Тут теж без наслідків.

Запорізька область: за минулу добу росіяни здійснили 4 обстріли з РСЗВ, 2 авіаційні та 55 артилерійські удари по громадах на лінії вогню. Окупанти поцілили у Малинівку, Плавні, Кам’янське, Новоданилівку та ще 15 населених пунктів. Обійшлося без потерпілих. Люди повідомляють про ураження 12 об'єктів інфраструктури. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, Україна
В тему

Останні матеріали