17 Квітня 2023
Новини

На Рівненщині п'яні молодики на BMW в'їхали в озеро: двоє померли

На Рівненщині п'яні молодики на BMW в'їхали в озеро: двоє померли

У селі Біле 16 квітня о 19:40 до поліції надійшло повідомлення 48-річного чоловіка, що він став свідком, як автомобіль з’їхав у водойму.

Про це повідомляє ГУНП у Рівненській області.

Трагедія трапилася у місцевому озері ввечері 16 квітня у селі Біле Володимирецької громади.

Як повідомили у поліції області, водій іномарки BMW Х5 сів за кермо та разом із трьома пасажирами поїхав у водойму. Двом хлопцям вдалось вибратися із втопленого авто. Іншим, на жаль, ні.

«Слідчо-оперативна група відділення №1 (смт Володимирець) Вараського РВП та слідчий слідчого управління на місці події з’ясували, що четверо молодиків відпочивали біля озера та вживали алкогольні напої в автомобілі. Близько 19 години 22-річний житель села Млинок, водій BMW X5, із невстановлених поки причин почав їхати, в результаті чого позашляховик потонув. Двом пасажирам, які перебували на задньому сидінні, вдалося вибратися. На жаль, керманич та 21-річний односельчанин загинули», – розповіла речниця ГУНП у Рівненській області Юлія Мозоль.

Сьогодні, 17 квітня, водолази дістали затонулий автомобіль та загиблих молодиків із водойми. Глибина озера в тому місці становить орієнтовно 10 метрів.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 КК України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: рівне
В тему

Останні матеріали