14 Квітня 2023
Новини

Потужний обстріл Слов'янська: є загиблий і поранені

Потужний обстріл Слов'янська: є загиблий і поранені

Під потужний російський обстріл 14 квітня потрапив Слов'янськ Донецької області.

Через це зруйновано декілька поверхів однієї з багатоповерхівок, є руйнування інших будівель. Щонайменше одна людина загинула, ще п'ятеро — поранені. Під завалами одного з будинків є люди, зокрема дитина. Про це повідомляють «Новини Донбасу» та голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Журналісти розповідають, що у місті чули щонайменше п'ять вибухів. У місцевих Telegram-каналах почали публікувати кадри багатоповерхового будинку, в одній із частин якого зруйновано щонайменше два поверхи.

Крім того, гучні вибухи чули у сусідньому Краматорську, а також Костянтинівці. Кириленко розповів, що росіяни завдали одразу кількох ударів по житлових кварталах Слов'янська, зруйнувавши багатоповерхівки і пошкодивши школу. Триває рятувальна операція.

Кириленко підтвердив, що росіяни також вдарили по Краматорську та Костянтинівці. За попередньою інформацією, там обійшлося без жертв.

Нагадаємо, обласна військова адміністрація зранку 14 квітня повідомляла, що протягом останньої доби окупанти продовжували обстрілювати житлові сектори населених пунктів. Зокрема, під російські обстріли потрапили Вугледар, Авдіївка, Бахмут та Курахове. В Авдіївці росіяни обстріляли житловий сектор, в Часовоярській громаді — школу, а в Бахмуті — зруйнували два дитсадка.

За даними Генштабу ЗСУ, окупанти продовжують зосереджуватися на веденні наступу на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Тривають важкі бої за місто Бахмут. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, донецьк
В тему